ASSISTANSE 450,- TIMEN

Assistanse er en konsultasjonstjeneste med hovedfokus på å hjelpe familier til å få en dypere forståelse av sin hund.

Mange syntes sosialt samvær med andre hunder eller andre situasjoner kan være skummelt, ubehagelig eller problematisk.
Siden 01.09.14 er det nettopp dette jeg har drevet med 7 dager i uken, 365 dager i året. I denne perioden har jeg fått erfaring med godt over 4000 forskjellige individer som skal kjenne på tillit, kjærlighet, trygghet og at deres behov blir ivaretatt.

Min jobb har vært å kunne forstå hundenes mentale, fysiske og sosiale behov. Alle hundene kommer fra forskjellige hjem, de har forskjellige erfaringer og historier som påvirker adferd, kroppsspråk, verbal kommunikasjon og sosial tilnærming.

I denne perioden har jeg tatt imot mange mennesker som selv trenger gode erfaringer, for å ikke gjenskape situasjoner, på grunn av egen reaksjon og forventing til situasjon. Det å se at det går greit, og forstå hva som skjer, gjør at det ikke trigger like mye hos eier og ofte gjør at en kan unngå at en situasjon oppstår. Vi har også jobbet med hunder som har fått veldig negative erfaring, som trenger å få disse erstattet med positive, og få utvikle et godt sosialt kroppsspråk.

Vi driver ikke med konkrete treningsformer, sporter eller lydighets trening, dette er det mange dyktige aktører som kan mye bedre rundt om i vårt distrikt. Vi jobber opp mot adferd og sosial forståelse av egen hund. Dette er private timer uten andre til stede. Det foregår i et trygt og kontrollert område, hvor uforutsigbare situasjoner ikke skjer. Her kan man gjenskape og oppleve det ukomfortable, som en observatør mens jeg forklarer og veileder dere og hunden igjennom.

Egne hunder med enda breiere erfaring enn meg selv, vil bli brukt i arbeidet. Man får en fin tur i en nydelig natur med mye hundeprat. Vi strekker oss langt for å kommunisere vår kompetanse på en måte som vil bli forstått. Med å forstå det, kan en mye letter jobbe med det. Vi kommer til å jobbe opp mot løsninger som vil hjelpe dere og hunden til å håndtere utfordringen på best mulig måte.
Berge Hundeassistanse har et brett kontakt nettverk, med ekspertise bistand av tungt utdannet og erfaringsrikt miljø innenfor de fleste grener og behov. Dette blir benyttet for å kunne tilrettelegge og bistå på best mulig måte.
Kan ikke jeg, kjenner jeg noen som kan.

Kontakt oss

fyll ut kontakt skjem

© 2016 Berge Hundeassistanse. Laget av Butikkpikene.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Telefon: +47 481 05 098 

Telefon er forbeholdt spørsmål, eller akutt behov for opphold.

E-post: berge@hundeassistanse.no

Østre Erkleivvei 594
Kristiansand, Norway

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon