top of page

Luftegårder

Luftegårder er bygd etter hva de skal brukes til, hygenisk toalett. Fundamentet er store steiner med 50 cm medium rullesteiner på toppen som sørger for kjapp drenering av veske. Med bruk av singel, lærer vi ikke hundene at det er greit å gå på do på betonggulv eller annet gulv. Dette har vi ofte i husene eller garasjen vår, og der ønsker vi ikke at hundene skal gå på do.

Luftegårdene blir renset etter hver lufting og desinfiseres hver gang det kommer en ny gjest, slik at det ikke er noen bakterier eller annet i luftegården når neste man kommer på besøk. 
Vi har også "urineringstein" som gjør at det er en naturlig plass å tisse. De fleste hunder ønsker ikke å tisser på flat mark, men trenger noe å tisse på. 


Luftegården er et toalett, og er ikke en del av hundens aktivitet. De trenger fortsatt å komme ut i skog og mark sammen med oss, med lek, moro og aktivt arbeid tilrettelagt for hver hund 
Hos oss får hundene aktivitet sammen med oss. Kosetur i skog og mark, med tilrettelagt arbeid for hundens instinkter og behov.

Vi har ikke store innhegninger for våre hunder, det er viktig at de har det gøy sammen med oss, de trenger oppmerksomhet, kjærlighet og glede. 
Hundene har et behov for både mental og fysisk aktivitet. Dette oppnås med at vi aktivt jobber sammen med dem, ikke at de står alene og aktiviserer seg selv, eller at vi står på sidelinjen å ser på. Alle skal bli sett og elsket like høyt. 


Vi lager ikke rammer som alle skal passe inn under

Gulvet vi har hos oss er nøye utvalgt, det er sterkere en stein men fortsatt mykt. 
Det er slitesterkt og sprekke fritt. 
Dette er valgt for å kunne tåle mye slitasje og enkelt å desinfinsere. 
Vi har ingen skjøter i gulvet som bakterier kan gjemme seg i, eller sprekker som 
kan spre smitte. Dette er veldig viktig når vi har så mange forskjellige hunder i alle aldre.

Booking

Klikk deg inn på booking siden og fyll ut all informasjon vi trenger.

bottom of page