PRISER HUNDEPENSJONAT

ROLIG OPPHOLD 400,- dagen.

Rolig er beregnet for hunder som på grunn av alder, helse eller vant til lite aktivitet og ikke har stort behov før de blir sliten. De får daglig kos og moro i skog og mark.

AKTIV OPPHOLD 450,- DAGEN

Aktiv er beregnet for den normale familie hund opp til hunder som blir brukt i hobby sporter/aktiviteter. Aktiviteten tilrettelegges og varierer avhengig av rase, behov og ønske. Aktivitetene varierer slik at de ikke bare får samme aktivitet eller turterreng hver dag. Her får de alt i fra arbeid som kløving, klatring, trekking, søking til leking og moro i skog og mark.

ELITE OPPHOLD 500,- DAGEN

Elite er beregnet for hunder som har et stort behov for fysiske og mentale stimuli. Ofte i form av spesifikke aktiviteter og arbeid. Her må vi ofte legge ned mye tid og krefter for å oppnå en stimulert hund

ASSISTANSE OPPHOLD 550,- DAGEN:

Assistanse er beregnet som en forlengelse på konsultasjons tjenesten og vil være innholdsmessig avhengig av hva som spesifikt ønskes at vi skal jobbe med. Her blir dagene til rette lagt etter ønsket effekt. Konsultasjon og nøye gjennomgang før, under, og etter opphold, slik at eier blir en del av rehabiliteringen og får oppleve utviklingen sammen med hunden.

fat camp 500,- dagen

Fat camp er et opphold som fokuserer på å forbrenne fett og bygge god muskulatur. øvelser og aktiviteter tilrettelegges alder, helse og behov slik at det ikke skal bli belastning skader. økt muskelmasse og mindre fett vil være forebyggende for fremtidige skader og ondter.
nært samarbeid med Hundefysio sør sikre at aktivitetene ikke vil være av stor belastning for ledd.
Det er fokus på næringsrik og god mat i riktig mengde. hunden skal ikke sulte, selv om man skal ned i vekt.

ANDRE TJENESTER

ASSISTANSE KONSULTASJON 450,- TIMEN:

Assistanse er en konsultasjons tjeneste med fokus på adferd og sosial kommunikasjon. Se på fanen Assistanse for en mer utfyllende forklaring

utrykning: 450,- + km:

utrykning for henting og levering av hunder. vanskelig å rekke åpningstider, eller andre årsaker. Så kan vi hente/bringe hunden.

© 2016 Berge Hundeassistanse. Laget av Butikkpikene.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Telefon: +47 481 05 098 

Telefon er forbeholdt spørsmål, eller akutt behov for opphold.

E-post: berge@hundeassistanse.no

Østre Erkleivvei 594
Kristiansand, Norway

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon