top of page

En artikkel om Berge Hundeassistanse. 

Her kan dere lese litt om hvordan vi driver og vårt fokus. 

http://www.sormag.no/20170502/der-hund-far-vaere-hund/

Om pensjonatet

Et hundepensjonat som er designet for å tilfredstille hver enkelt hunds behov, trivsel og helse. Pensjonatet vårt er delt opp i 2 avdelinger, en for store hunder og en for små. De store rommene er 2*2 meter og de minste er 1,8 * 1 meter. Alle rom har egen personlig luftegård. 

Om åpningstidene

Åpningstidene våres er til for at hundene og jeg skal få en oversiktlig hverdag. Vi har mange hunder med forskjellig behov og mange kunder som daglig kommer å leverer/henter hunder hos oss. Det er den tiden i døgnet som skaper mest stress for en del av våres hunder. 

Møte med hundene

Når hundene kommer for innlevering, er det viktig at de får frie tøyler til å kommunisere. Både kroppsspråk og verbalt. Det er viktig for meg og hunden, jeg får sett hva hundene forteller og får mulighet til å best mulig møte hunden på hans premisser og behov for at introduksjonen skal gå så best mulig. 
 

Sykestuene

Vi har to "sykestuer" hos oss, en for store hunder og en for små hunder. De har tette dører og egent avsug, slik at ingen veske kommer i kontakt med våres andre gjester.

Luftegårder

Luftegårder er bygd etter hva de skal brukes til, hygenisk toalett. 
Fundamentet er store steiner med 50 cm medium rullesteiner på toppen som sørger for kjapp drenering av veske. 

Rutiner

Ingen ting vi gjør her er av tilfeldigheter. 
Rutiner er lagt opp nøye, slik at hundene får en forutsigbarhet og trygghet her, fokus på at vær enkelt hund skal få brukt hode og kroppen slik den trenger det, og at de slapper av og sover i mellom aktivitetene. 

Booking

Klikk deg inn på booking siden og fyll ut all informasjon vi trenger.

Om Berge Hundeassistanse

En artikkel og en video om Berge Hundeassistanse som gir innsyn i hvordan vi driver og vårt fokus.

                     http://www.sormag.no/20170502/der-hund-far-vaere-hund/

 

Eier

For mer personlig info om meg, hvem jeg er og hva hund betyr for meg.

Kan dere lese denne artikkelen som ble skrevet om meg sommeren 2017 https://www.nrk.no/sorlandet/xl/mobbingen-slettet-erlends-barndomsminner-1.13485019

bottom of page