top of page

Rutiner

Ingen ting vi gjør her er av tilfeldigheter. Rutiner er lagt opp nøye, slik at hundene får en forutsigbarhet og trygghet her, fokus på at vær enkelt hund skal få brukt hode og kroppen slik den trenger det, og at de slapper av og sover i mellom aktivitetene. 
 

Hverdagen begynner: 

kl 0600-07:00, frokost, ferskt vann og 30 min lufting i to puljer. Under lufting skal det vær tom luftegård på begge sider av hunden som er ute, slik at han kan slappe helt av og gjøre det han trenger.


0900-1000 går vi tur med gjestene våres, det er forskjellige aktiviteter etter hvilken hund det er og hva slags behov den har. 


1000-1100 er det kontor tid/ åpningstid for inn/utleveringer. 


1100- til ferdig fortsetter med aktiviteter og tur med våres gjester, fylle på vann, desinfisere og vaske. 


1500-1600 lufting i 30 min i to puljer.

 
1600-1700 kontortid/åpningstid for inn/utleveringer 


1700- til ferdig. middag, vann, vasking og litt kos etter det har vært litt trafikk og lyder som kan være stressende for enkelte av våres gjester. 


2000-2100 30 min lufting i to puljer, kose stund, fylle på vann og avslutter med en kveldskjeks til alle hundene før vi slukker lyset for kvelden.

Klokkeslettene er ikke skrevet i stein, ser jeg at en hund har et behov, tar vi ikke hensyn til klokken. Hundene sitt behov kommer først, for at de skal føle seg trygge og føle at de blir sett, skal de ikke bli presset rett inn i en sitasjon. De trenger å ta det gradvis i sitt tempo og det skal de få lov til også. Med vår støtte.

Booking

Klikk deg inn på booking siden og fyll ut all informasjon vi trenger.

bottom of page